Una setmana per llegir

Arriba a la quarta edició la Setmana de la Lectura a Olesa, cinc dies per viure com a munipici lector. Durant la setmana vinent podeu gaudir d’un seguit d’activitats organitzades des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Olesa, els centres educatius i la biblioteca.

A la biblioteca, per als infants podreu gaudir d’una hora del conte per a Petits Lectors, dilluns, i una altra sessió recomanada a partir de 4 anys, divendres. Per assistir cal reservar lloc abans a través de https://linktr.ee/bibolesa . A més, dimecres els nois i noies de 5è i 6è de primària i les seves famílies teniu una cita per descobrir el club de lectura Menjallibres: les seves integrants us explicaran què fan al club i us animaran a unir-vos-hi!

A més, per als adults, per obrir la setmana ens visitarà la Blanca Llum Vidal per oferir-nos us recital del seu darrer poemari La princesa sou Vós ; aquesta és una activitat organitzada des de la regidoria de Gènere, Feminismes i LGTBI+. I tancarem la Setmana de la Lectura amb una sessió oberta del club de lectura general, perquè ens acompanyarà l’escriptor Toni Sala per comentar la seva novel·la Persecució.

Però fora de la biblioteca també es presentarà el conte col·laboratiu que han escrit alguns alumnes de diferents instituts i escoles, amb la participació inicial i amb el capítol final de l’escriptor olesà Santi Baró. Els joves podeu afegir-vos al flamant club de lectura de l’Escorxador, que es reuneix els dilluns, o participar al taller d’escriptura creativa amb perspectiva feminista. Durant la setmana les escoles i instituts també duran a terme altres accions i tots podem seguir-ne l’activitat en els programes d’Olesa Ràdio i a les xarxes socials sota l’etiqueta #SetmanaLecturaOlesa

Consulteu el programa complet a la imatge següent: