L’àlbum del mes: Receptes de les petiteses salvatges

Aquest no és un llibre de receptes qualsevol, perquè les petiteses salvatges són aquelles emocions que, com ens diuen les autores, moltes vegades ens miren com si fos la primera vegada que apareixen. L’Eva Manzano i la Mo Gutiérrez Serna ens donen receptes per provocar el riure, per alleujar la pèrdua o per disminuïr la ignorància, per exemple.

Receptes de la petiteses salvatges ve a completar un àlbum anterior: Receptes de pluja i sucre. Aquest també el trobareu al Racó de l’Àlbum de la biblioteca i també us recomanem que hi feu una ullada.

Mo Gutiérrez Serna és doctora en Belles Arts i fins l’any 2000 va treballar com a artista plàstica. Des d’aleshores ha creat i il·lustrat una quarantena de llibres. Ella mateixa aform que està “interessada en conceptes com la llibertat, la taca, el gest, la sinceritat, la composició i el color i la capacitat que tenen tots aquests per comunicar des de la intuïció”.

Pel que fa a Eva Manzano, alterna les arts plàstiques amb l’escriptura. De fet, imparteix tallers de creativitat per a institucions i centres educatius. A més, fa alguns anys que gestiona les xarxes socials i l’àrea de creativitat de l’alberg Valle Abedules, situat a la Sierra de Guadarrama.