Agenda de maig

Estar en plena primavera ens anima a presentar més llibres, fer tallers, aprendre anglès, viure la Setmana de la Lectura i aficionar-nos a col·leccionar punts de llibre! Fes una ullada a tot el que trobaràs els propers dies a la biblioteca, perquè segur que hi ha alguna activitat que t’interessa.

Recorda que per a les que requereixen inscripció trobaràs els enllaços a cadascuna a https://linktr.ee/bibolesa

ACTIVITATS PER PÚBLIC ADULT
Divendres 5 de maig a les 17.30h. Presentació del llibre Caza gamusinos, el relato que desnuda la esquizofrenia. A càrrec del seu autor David Puig Gotor. Organitza l’Associació de Salut Mental del Baix Llobregat.

Dimarts 10 de maig a les 18.30h. Tastem formatges del Monserratí! Tast de formatges de la nostra contrada, maridats amb diferents vins. Activitat amb El Pebre i Can Mimó inclosa al programa “Parcs i Biblioteques, naturalment – Montserrat”. Cal inscripció a partir del 25 d’abril a https://linktr.ee/bibolesa

Dimecres 11 de maig a les 18h. Presentació de La trampa de la mente. A càrrec del seu autor, Xavier Martí Tuset. Organitza l’associació Dones i Progrés.

Dissabte 14 de maig a les 10h. Taller de fotografia bàsica. Taller per començar a treure partit a la teva càmera de fotos, amb la Gemma Figueras. Dirigit a joves i adults. Cal portar càmera de fotos. També cal inscripció a partir de 2 de maig a https://linktr.ee/bibolesa

Dissabte 14 de maig a les 11h. Llegim el teatre. Trobada del club de lectura de textos teatrals per comentar Els homes i els dies (Bonus), de David Vilaseca. Conduït per l’Alba Soler i l’Espe Piñero.

Dilluns 16 de maig a les 18h. Recital poètic: La princesa sou Vós. Presentació del poemari de Blanca Llum La princesa sou Vós. Acte organitzat pel Departament de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, inclòs en la Setmana de la Lectura 2022.

Divendres 20 de maig a les 18.30h. Club de lectura general. Trobada del club de lectura amb l’autor Toni Sala, per comentar la seva novel·la Persecució. Sessió oberta. Coorganitzada per la Institució de les Lletres Catalanes.

Dilluns 23 de maig a les 19h. Concert de combos. Concert dels combos de l’Escola Municipal de Música d’Olesa al BiblioLilà.

Dimecres 25 de maig a les 19h. Que no t’enganyin: com sobreviure a la desinformació. Activitat dins els actes de la Mobile Week a Olesa, organitza el Departamen d’Innovació i Qualitat. Inscripcions a: https://mweek.com/ca/event/que-no-tenganyin-com-sobreviure-a-la-desinformacio-olesa/

Dijous 26 de maig a les 18h. Identitat digital. Activitat dins els actes de la Mobile Week a Olesa, organitza el Departamen d’Innovació i Qualitat. Inscripcions a: https://mweek.com/ca/event/identitat-digital/

Divendres 27 de maig a les 19h. LiceuBib: Wozzeck i la segona escola de Viena. Nova sessió divulgativa a càrrec de l’Albert Galceran per comentar l’òpera d’Alban Berg Wozzeck, que es representa aquest mes al Gran Teatre del Liceu de Barcelona.

Dissabte 28 de maig a les 9.30h. XXè Intercanvi de punts de llibre. Trobada dels col·leccionistes dels punts de llibre, organitzada per 7 Dones per punt, que, a més, fa 20 anys que es troben a Olesa.
ACTIVITATS PER PÚBLIC INFANTIL I FAMILIAR
Dissabte 7 de maig a les 11h. Escacs a la Biblio. Sessió per a nens i nenes per aprendre a jugar a càrrec del Club d’Escacs Olesa. Grup tancat i inscripció completa.

Dilluns 9 de maig a les 18h. Hora del Conte per a Petits lectors. Per a infants d’1 a 3 anys a càrrec de l’Ada Cusidó. Cal inscripció a partir del 2 de maig a https://linktr.ee/bibolesa

Dijous 12 de maig les 19h. Presentació del llibre Alice Ward y la caja de música. Novel·la juvenil amb la que debuta l’autora Núria Vivancos. L’acompanyarà l’escriptora olesana Pepa Fraile.

Divendres 13 de maig a les 18h. Hora del conte. Plou i fa dol, amb l’Ada Cusidó. Sessió recomanada a partir de 4 anys. Cal inscripció a partir del 2 de maig a https://linktr.ee/bibolesa

Dilluns 16 de maig a les 17.30h. Hora del conte per a Petits Lectors. Sessió per a mainada d’1 a 3 anys amb la Lídia Clua, dins la Setmana de la Lectura 2022 d’Olesa. Cal inscripció a partir del 2 de maig a https://linktr.ee/bibolesa

Dimecres 18 de maig a les 17.30h. Menjallibres. Nova sessió del nostre Club de lectura per a nois i noies de 5è i 6è de primària.

Divendres 20 de maig a les 18h. Hora del conte. Sessió amb la Mercè Martínez inclosa dins la Setmana de la Lectura 2022 d’Olesa, recomanada a partir de 4 anys. Cal inscripció a partir del 2 de maig a https://linktr.ee/bibolesa
EXPOSICIONS
Del 16 al 28 de maig Teixint creacions exposició de disseny amb l’Elena Uribe.

De dilluns 23 a dissabte 28 de maig Olesa de nit. Exposició fotogràfica de l’olesà Esteve Creus amb imatges nocturnes de racons de la nostra vila.