Torna Teixint Creacions

Aquest mes reprenem a la biblioteca el projecte d’exposicions d’artistes locals emergents. Podreu descobrir-les durant l’abril, maig, octubre i novembre d’aquest any. Teixint Creacions vol posar en valor l’esperit creatiu de persones d’Olesa, a les quals l’art forma part de la seva vida, més enllà d’una afició. Aquest any les artistes que exposaran a la biblioteca tornen a ser majoritàriament dones.

A l’abril podrem veure d’aprop l’obra de la il·lustradora Lara Pallarès; i durant la segona quinzena de maig serà el torn del disseny, amb l’Elena Uribe. Després de l’estiu reprendrem el projecte amb la il·lustració i serigrafia del Martí Alcon, durant l’octubre, i la fotografia de l’Elena Garcia al novembre.

Per cada creadora s’hi instal·larà una exposició presencial a la planta baixa de la biblioteca, a més d’una exposició virtual a l’Instagram de la biblioteca i una presentació de l’artista a les xarxes. D’aquesta manera la biblioteca treballa el coneixement i la creativitat local.

Durant el 2021 el Teixint Creacions ens va portar a descobrir a la Carla Grima i la seva poesia, les il·lustracions de la Marta Font, les creacions florals de la Fàtima Valldeperas, les joies creades per l’Estefania Bautista i la ceràmica amb la Marta Comellas.