Setmana de la Ciència 2021

Des de divendres passat i fins aquest cap de setmana celebrem la Setmana de la Ciència. Les biblioteques hem organitzat un seguit d’activitats per commemorar aquestes dates. A Olesa demà mateix les Luciferases ens oferiran una hora del conte que acabarà amb un taller d’experimentació! Podeu fer una ullada a l’agenda d’activitats de les biblioteques dels municipis propers, aquí teniu el cartell que s’ha elaborat des del Baix Llobregat Nord.

A més, aquests dies us convidem a visitar el compte de twitter de les biblioteques del Baix Llobregat Nord: @BibliosBLLN. Durant aquesta setmana hi trobareu curiositats científiques, experiments que podeu fer a casa, cites de cienfífics, etc.

Si encara en voleu més, a la Biblioteca Virtual trobareu un especial Escriptors científics. La ciència està present a la literatura a través de les temàtiques, els personatges i els autors. Aquesta presència permet utilitzar la literatura per a divulgar la ciència i tot allò que l’envolta. No us perdeu les novel·les de la guia!

I per a més lectures, entreu a l’eBiblio i el seu aparador Viu la ciència!, des de la teva tauleta, mòbil o ordinador.