Reserva lloc!

Ara no caldrà que vagis buscant l’url concreta per inscriure’t a una activitat que fem a la biblioteca, les tens totes a linktr.ee/bibolesa. Cada mes conforme es vagi obrint el termini per reservar lloc a les xerrades, hores del conte, tallers, etc. trobaràs el botó corresponent que et conduirà a Vivetix, exactament allà on t’has d’apuntar.

Ara mateix pots reservar butaca per a la conferència sobre l’òpera el Rigoletto que oferirà l’Albert Garceran el proper dia 29. El taller de joieria i l’hora del conte per a petits lectors ja estan plenes, però sempre pots mirar si algú ha anul·lat la seva reserva a última hora.

I de cara al novembre ja pots inscriure’t per la presentació d’un parell de llibres: Buen camino, de l’olesà Pere Puig, i Calladeta no ets més maca, que la regidoria de gènere de l’Ajuntament d’Olesa ha programat amb motiu del dia contra la violència masclista. A més, ens plau ser seu del primer taller d’intercanvi d’experiències de l’associació El globo azul, per a famílies amb infants amb TEA.

Ja pots afegir linktr.ee/bibolesa a les adreces d’interès del navegador!