Juliol de contes

Durant aquest mes la biblioteca acull un munt de sessions de contes que organitza el Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat: per a petits lectors, per als participants als casals d’estiu i per a mainada a partir de 4 anys. L’aforament per a totes les hores del conte és limitat i cal que us hi inscriviu abans a través dels enllaços que us compartin a continuació.

A partir de la setmana vinent, cada dilluns de juliol podeu assistir a un conte per a petits lectors, és a dir, per a menuts fins a 3 anys.

Els divendres serà el torn dels casals d’estiu que han inclòs a la programació d’alguns dels seus grups una hora del conte a la biblioteca. Aquests dies, a més, podem acollir les famílies que vulguin compartir aquestes sessions per a nens i nenes a partir de 4 anys. També us hi podeu inscriure ja, però tingueu en compte que hi ha dies que hi ha sessions a hores diferents:

El Departament d’Ensenyament d’Olesa, a més de les hores del conte, també ha organitzat i coordinat amb les escoles unes sessions de repàs per a nens i nenes, que també es duran a terme a la biblioteca durant el mes de juliol. Els centres educatius ja s’han posat en contacte amb els alumnes que assistiran.