Horaris de juny

Aquest mes, amb l’arribada de l’estiu i els festius locals hi ha diverses incidències en l’horari habitual de la biblioteca. D’una banda, des de la setmana passada i fins que comenci el mes d’octubre la biblioteca romandrà tancada els dissabtes.

D’altra banda, heu de tenir en compte que la biblioteca tancarà el dijous 10 de juny, per la festa local de Santa Oliva, i també el 24 i 25 de juny per Festa Major. A més, el dimecres 23 de juny, amb motiu de la revetlla de Sant Joan, la biblioteca obrirà extraordinàriament al matí: de les 9:30 a les 13:00 hores.

A més, els divendres de juliol, agost i de les dues primeres setmanes de setembre obrirem en horari intensiu de matí: de les 9:30 a les 14:30 hores.

Recordeu que fora de l’horari d’obertura de la biblioteca podeu utilitzar la bústia que hi ha a la porta per fer els vostres retorns i que podeu enviar-nos correus electrònics a b.olesam.so@diba.cat i els respondrem el més aviat possible. També podeu fer ús les 24 hores i tots els dies de la Biblioteca Virtual de la XBM i de l’eBiblio.

Sempre que ho necessiteu podeu fer una ullada a l’apartat Horari del blog, que es va actualitzant amb els canvis que es fan durant l’any.