Llegir té premi

Aquest estiu, si tens entre 8 i 16 anys, pots sumar punts i optar a aconseguir rellotges intel·ligents, lots de llibres i medalles llegint en català, castellà o anglès. Ja s’ha obert el termini per inscriure’s al concurs “Llegir té premi” a través de llegirtepremi.cat , i podràs participar a partir del 28 de juny i fins a finals d’agost.

Com altres estius, hi haurà dues categories, fins a 11 anys i a partir de 12, i també es podran formar equips amb altres nois i noies que participen. Hi ha més de 700 títols entre els que es poden triar les lectures, i quants més llibres i més qüestionaris contestats amb èxit a la plataforma Legiland, més punts per personalitzar l’avatar virtual i també per optar als premis físics que s’atorgaran al final del concurs. Per participar i omplir el registre només cal tenir carnet de la biblioteca! (i si no el tens pots venir i aconseguir-lo gratuïtament).

“Llegir té premi” és una iniciativa de la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb la plataforma digital Legiland. Té per objectiu promoure la lectura, compartir-la, millorar la comprensió lectora i apropar els serveis de les biblioteques entre els infants i joves durant les vacances d’estiu. Hi podran participar fins a 1.500 usuaris.

Per a més informació, podeu consultar la web de les Biblioteques de la Generalitat.