Ampliació de la biblioteca

Aquest divendres l’Ajuntament d’Olesa presenta a la Casa de Cultura el projecte guanyador del procés que es va convocar per decidir com s’ampliarà la biblioteca Santa Oliva. A banda de diferents autoritats i responsables municipals i de la Diputació de Barcelona hi intervindran els arquitectes de Coll-Leclerc, com a directors del projecte.

Per assistir-hi cal que reserveu lloc a través de l’enllaç següent: http://ow.ly/xxde50EJEc8

La biblioteca Santa Oliva ha quedat petita per les dimensions que hauria de tenir l’equipament d’un municipi de més de 23.000 habitants. Per aquesta raó el 2017 l’Ajuntament va iniciar un calendari de reunions amb la Diputació per afrontar el projecte. L’ens provincial va elaborar un Pla de Funcionalitats a partir de les propostes plantejades pels propis responsables de la biblioteca, així com també per part d’usuaris, amb vistes a planificar com ha de ser i com s’ha d’afrontar l’ampliació.

A mitjans de 2019 l’Ajuntament d’Olesa va convocar un concurs d’idees, del qual en van resultar cinc avantprojectes, i aquest 2021 s’ha triat el projecte definitiu. Aquest és el disseny que es presentarà divendres a les 19:00 hores a l’Auditori de la Casa de Cultura.