Els més prestats

El primer títol de la trilogia de Juan Gómez-Jurado, La reina roja, és el llibre més prestat a la Xarxa de Biblioteques Municipals durant el primer trimestre de l’any. La segueix Canto jo i la muntanya balla d’Irene Solà i la preqüela de la trilogia de Baztán de Dolores Redondo, La cara norte del corazón.

Pel que fa al préstec de llibres electrònics, la novel·la d’Eva Baltasar que parla de la solitud i el desig, Boulder, es posiciona en primer lloc. La segueixen El fill del xofer de Jordi Amat i, finalment, El colibrí de Sandro Veronesi.

Pel que fa a les novel·les juvenils, continua en primera posició Wonder de R. J. Palacio, la segueix Mentida de Care Santos i en tercer lloc la novel·la d’Eloy Moreno sobre l’assatjament escolar Invisible.

Pel que fa a la poesia, s’imposa Sense el dolor no hauríem estimat: antologia personal de Joan Margarit, el segon i el tercer lloc l’ocupen Antologia de poesia catalana: nova tria i El Cor quiet, respectivament.

Quant a la novel·la estrangera els títols més prestats són Normal people de Sally Rooney, La Tresse: roman de Laetitia Colombani i The Flatshare de Beth O’Leary.

El còmic d’adult més prestat ha estat My hero acadèmia de Kōhei Horikoshi; mentre que el còmic infantil més demanat ha estat Naruto de Masashi Kishimoto.

El conte infantil per a nens de 0 a 5 anys més prestat ha estat De què fa gust la lluna?; per a nens de 6 a 9 anys, Arriba el Sr. Flat!; i per als nens de 10 a 12 anys Hotel Winterhouse.

En l’àmbit audiovisual per adults s’imposa la pel·lícula Parásitos, seguida de Joker i Erase una vez en Hollywood. Pel que fa a  les pel·lícules per als infants ocupa el primer lloc Frozen II, seguida de Abominable i Coco.