Montserrat “Amb els cinc sentits”

Les biblioteques de l’entorn del Parc Rural de Montserrat ens animem a viure la muntanya “Amb els cinc sentits”, proposant-vos diverses activitats basades en el gust, l’olfacte, la vista, el tacte i l’oïda.

Tenim ganes de tornar a sentir, de descobrir allò que la natura ens amaga; tenim ganes de conèixer, de saber… Perquè conèixer l’entorn ens ajuda a estimar-lo. I sempre és gratificant cuidar i respectar allò que estimes.

Les biblioteques de l’entorn del Parc Rural de Montserrat amb el programa “Amb els cinc sentits” ens ofereixen la possibilitat de reconèixer les olors de flors, plantes, escorça i molsa; el soroll dels rierols, dels ocells i del vent; l’empremta de petjades i altres rastres de la muntanya; el tacte de fulles, banyes i pells d’animals; i el gust a cegues de fruits silvestres i dels licors, com la ratafia.

Gaudeix de la primavera amb totes aquestes activitats que ens apropen a la lectura i a la natura. Consulta l’agenda i, per a les activitats d’Olesa estigues atent perquè les inscripcions s’obren a finals de setmana.

Si vols veure tot el que es fa a les biblioteques del Montserratí, fes una ullada a: Agenda: Montserrat “Amb els cinc sentits”