El balancí de març

Aquest mes continuem amb la dualitat d’activitats virtuals i algunes que podem fer presencialment en espais propers a la biblioteca. Ja has vist la nostra agenda?

Dissabte 6 de març a les 11h. Llegim el teatre. Aquest mes hem llegit i comentem La font de la pólvora de Llàtzer Garcia. Grup moderat per l’Alba Soler i l’Espe Piñero.
Divendres 12 de març a les 18h. Hora del conte. Sessió especial amb motiu del Dia de la Dona, recomanada a partir de 4 anys: No m’expliquis contes, a càrrec de Lídia Clua.
Organitza la regidoria de Gènere, feminismes i LGTBIQ+ de  l’Ajuntament d’Olesa i la biblioteca.
Per poder-hi assistir cal inscriure’s prèviament a partir del dia 5 de març clicant aquí
De dilluns 15 de març a dimecres 31 Teixint creacions amb Marta Font Nomen. Exposició de l’obra de la il·lustradora olesana Marta Font.
Dilluns 15 de març a les 18h. Hora del conte per a Petits Lectors. Sessió per a nens i nenes d’1 a 3 anys a càrrec de la Mon Mas. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament a partir del dia 8 de març a través de la web
Divendres 26 de març a les18h. Club de lectura general. Nova trobada virtual del grup moderat per la Marta Puig que comentaran Els records perfectes de Susanna Batalla.