Carla Grima: poesia

La nostra primera convidada al projecte Teixint Creacions és la Carla Grima, olesana i, des de fa un temps també poetessa, tot i que ella no us ho reconeixerà. Molts dels seus poemes, a més, són més que paraules, perquè la forma (retalls de diaris) i el fons (imatges) també hi juguen un paper molt important.

Si la voleu conèixer una mica més, podeu venir a la biblioteca a veure la seva exposició poètica i també veure l’entrevista de més avall.

Amb totes les artistes del projecte Teixint Creacions, a més de l’exposició que podeu visitar a la planta baixa de la biblioteca, us oferim una altra mostra virtual, que podreu gaudir des del vostre ordinador o dispositiu mòbil. Aquí podeu veure el Teixint Creacions de Carla Grima a Instagram. Per cert, que el seu perfil en aquesta xarxa social és @CarlaCarlae, i hi trobareu un munt de recomanacions literàries!

Teixint Creacions és un projecte de la biblioteca d’Olesa de Montserrat per posar en valor la feina de sis dones que han fet de l’art una manera de viure. L’art en qualsevol de les seves disciplines. L’art en qualsevol lloc i en qualsevol moment.