Teixint Creacions

Aquest mes la biblioteca inaugura projecte, una iniciativa que esperem que es podrà mantenir fins i tot si es tanquen els espais de la biblioteca, si més no en part. Teixint Creacions vol posar en valor l’esperit creatiu de persones d’Olesa, a les quals l’art forma part de la seva vida, més enllà d’una afició. Aquest any les artistes que exposaran a la biblioteca són totes dones.

Per cada creadora s’hi instal·larà una exposició presencial a la planta baixa de la biblioteca, una o dues exposicions virtuals, en funció del material que elles tenen, i una presentació de l’artista a les xarxes. La idea inicial era que totes elles també oferissin un taller pels usuaris de la biblioteca o ciutadans interessats, però com que actualment la biblioteca no pot acollir activitats, aquesta part del projecte de moment no es durà a terme.

D’aquesta manera la biblioteca treballa el coneixement i la creativitat local. A més, volem que els usuaris redescobriu la biblioteca, amb totes les mesures de seguretat, però que torneu a utilitzar la vostra biblioteca.

Comencem Teixint Creacions aquest mes de febrer amb la Carla Grima i la seva poesia, que ja podeu veure davant del taulell de préstec. Al març serà el torn de les il·lustracions de la Marta Font; a l’abril, les creacions florals de la Fàtima Valldeperas; al maig podrem veure les joies creades per l’Estefania Bautista; i al juny, ceràmica amb la Marta Comellas. Reprendrem les exposicions a l’octubre amb la Gemma Figueras, que basarà la seva mostra fotogràfica en la tasca de les artistes anteriors.