El balancí de febrer

Estem molt contentes de poder dir-vos que aquest mes recuperem algunes de les activitats que havíem hagut d’aturar durant el mes de gener. Mica en mica esperem poder tornar a la nostra tan estimada quotidianitat bibliotecària! I esperem poder compartir-la amb vosaltres!

HORES del CONTE

Dilluns 15 de febrer a les 18:00h: Sessió per a menuts d’1 a 3 anys amb la Sandra Rossi. L’aforament és molt limitat i cal inscripció prèvia a partir del dilluns 8 de febrer a: https://bit.ly/35BQwU7 L’activitat es durà a terme a la sala 3 de la Casa de Cultura.

Divendres 19 de febrer a les 18:00h: Sessió per a nens i nenes, recomanada a partir de 4 anys, a càrrec de la Sandra Rossi. Cal inscripció prèvia a partir del divendres 12 de febrer a: https://bit.ly/2Lw2fgl Aquesta activitat es durà a terme a l’Auditori de la Casa de Cultura.

CLUBS de LECTURA

Dissabte 6 de febrer a les 11:00h: Aquest mes ens tornem a trobar virtualment. Hem llegit i comentem La nit de la iguana, de Tennesse Williams. Grup moderat per l’Alba Soler i l’Espe Piñero.

Divendres 26 de febrer a les 18:00h: Seguim amb les nostres tertúlies literàries virtuals. Aquest mes comentarem Si aquest carrer fos meu, d’Stefanie Kremser. Amb una convidada molt especial… la pròpia autora, amb qui podrem conversar durant una bona estona! El mes passat ja vam poder gaudir de la presència amb Club de Carlota Gurt (Premi Mercè Rodoreda 2019), que ens va explicar els secrets dels seus contes a Cavalcarem tota la nit.

DONES CREADORES

Tenim un nou projecte entre mans! El TEIXINT CREACIONS, que ha de servir per posar en valor la feina de diferents dones que, cadascuna des d’una disciplina diferent, ha fet de l’art part de la seva vida, i de la nostra!

Durant el mes de febrer, mitjançant exposicions presencials, virtuals i entrevistes us presentarem la Carla Grima i la seva particular poesia. Estigueu al cas de les nostres xarxes socials per saber-ne més coses!