Altres veus

Avui el Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona enceta el Cicle Altres Veus amb David Fernàndez, periodista i diputat del Parlament de Catalunya, que parlarà sobre els drets civils en l’entrevista Anatomia d’una regressió. La conversa tindrà lloc en directe pel canal Instagram de @bibliotequesXBM a les 19:30 h.

Altres Veus és un cicle de nou entrevistes virtuals per tractar temes d’actualitat amb experts amb reconeixement públic: escriptors, pensadors, especialistes reconeguts i persones referents dels mitjans de comunicació que generen opinió. Les entrevistes es divideixen en tres àmbits temàtics: feminismes, drets civils i emergència climàtica, i són coordinats per Bel Olid, Laura Llevadot i Milagros Pérez Oliva, respectivament.

Aquestes trobades, en directe pel canal Instagram de @bibliotequesXBM, s’inicien avui i s’allargaran fins a l’1 de desembre. La seva programació és la següent:

Drets civils

· 20 d’octubre 2020, a les 19:30 hores – Laura Llevadot entrevista a David Fernàndez: Anatomia d’una regressió.

· 27 d’octubre 2020, a les 19:30 hores- Laura Llevadot entrevista a Fina Birulés: Els reptes del feminisme insurreccional.

· 11 de novembre 2020, a les 19:30 hores – Laura Llevadot entrevista a Miquel Missé: Els límits del dret a la identitat sexual.

Feminismes

· 3 de novembre, a les 19:30 hores – Bel Olid entrevista a Carmen Juares. Veus robades als feminismes.

· 26 de novembre, a les 19:00 hores – Bel Olid entrevista a Elizabeth Duval. Sang jove per a una lluita antiga.

· 1 de desembre, a les 19:30 hores – Bel Olid entrevista a Marta Segarra. Ara i aquí, arrels profundes.

Emergència climàtica

· 10 de novembre, a les 19:30 hores – Milagros Pérez Oliva entrevista a Maria Carme Llasat. Quan el clima es queixa. Les alteracions extremes com a símptoma.

· 17 de novembre, a les 19:30 hores – Milagros Pérez Oliva entrevista a Javier Martín Vide. Escalfament global: com hem arribat fins aquí i què podem fer?

· 24 de novembre, a les 19:30 hores – Milagros Pérez Oliva entrevista a Anna Pérez Català. Emergència climàtica i vida quotidiana.

Amb Altres Veus es vol promoure la reflexió sobre temes candents, agitar el debat com a via per a l’entesa i la convivència i, fomentar l’esperit crític per ajudar a crear una ciutadania activa compromesa amb la seva comunitat i el seu entorn.