Tu decideixes la història!

T’agradaria que els llibres seguissin com tu vols? Tenir a la teva disposició l’escriptora per fer-li suggeriments? Aquesta és la teva! Apunta’t a Viu un llibre i ajuda amb altres nois i noies a escriure un llibre. Vine o escriu a la biblioteca si estàs entre 5è de Primària i 4t d’ESO per apuntar-te.

Com ho farem? A través de la plataforma Fiction Express de Boolino, així és que podràs anar seguint la història des d’on vulguis, des de casa, la biblioteca,… allà on et connectis! Cada setmana tindràs un capítol per llegir i tres opcions per triar com vols que continuï el relat. Un cop tancades les votacions l’autor o autora escriurà sobre l’opció més votada i la setmana següent tindràs aquest nou capítol disponible. A més, a través del fòrum pots parlar amb l’escriptor o escriptora per comentar-li les teves impressions i fins i tot aportar idees sobre com han de ser els personatges o el contingut.

El dia 6 de novembre comencem a elaborar nous llibres, en català, castellà i anglès. A quins t’apuntes? Els autors que participen en el projecte Viu un llibre són la Maite Carranza, la Júlia Prats, el Francesc Miralles, el Jordi Cervera, la Muriel Villanueva, el Víctor Panicello i el Pau Joan Hernández, entre molts d’altres.

El Departament de Cultura, a través de Biblioteques Públiques de Catalunya, aposta per aquest projecte per a nois i noies d’entre 10 i 16 anys que pretén llegir i compartir la creació d’un llibre mitjançant una plataforma digital que innova en el procés de millora de la comprensió lectora. A més, fomenta la capacitat creadora dels joves.