Sala infantil reoberta

Aquesta setmana ja podeu accedir a la sala infantil de la biblioteca d’Olesa, així és que podreu mirar lliurement la col·lecció, seure als espais habilitats, fer deures… Us preguem que tingueu en compte les normes i reconamacions sanitàries, com a la resta de l’equipament.

Així, trobareu les cadires i taules distribuïdes de forma diferent a l’habitual per tal de poder mantenir la distància de seguretat mentre llegiu o feu deures (encara que aneu a la mateixa escola i grup estable). També us preguem més que mai que deixeu al carro tots els documents que agafeu de les prestatgeries i no us endugueu prestats a casa, perquè cal posar-los en quarantena. Recordeu també que tant adults com nens i nenes heu d’utilitzar mascareta i posar-vos solució hidroalcohòlica.

Aquesta setmana, però, la sala infantil tancarà el divendres durant la tarda perquè a partir de les 18:00 hores hi haurà l’hora del conte del mes de setembre. Donades les circumstàncies i la limitació d’aforament haurem d’habilitar la sala per a aquesta activitat i no hi podreu circular lliurement com la resta de dies.