Llegir té premi (edició d’estiu)

Tot i que només fa un parell de setmanes que va acabar el concurs llançat per Biblioteques Públiques de Catalunya i Legiland durant el confinament, a partir d’avui hi torna en el període habitual: a l’estiu. Estan en joc iPads, smartwatches, lots de llibres i altres recompenses virtuals! Només has de llegir i respondre el més acuradament possible les preguntes dels qüestionaris.

Només cal inscriure’s al portal Llegir té premi i començar a acumular punts llegint! Els participants podeu tria entre més de 800 lectures disponibles en català, castellà o anglès. Molts dels títols seleccionats es troben disponibles en suport digital a l’eBiblio, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya. Però si preferiu llegir en paper, podeu acostar-vos a la biblioteca d’Olesa i emportar-vos prestats els que tinguem.

El Llegir té premi utilitza la plataforma Legiland, així és que els nois i noies de les escoles i instituts olesans ja estan acostumats a la dinàmica. Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per obtar a més premis.

El concurs té dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Hi ha premis per a cadascuna de les categories i també per a la participació per equips que els lectors podeu formar. Us hi animeu? El Llegir té premi, edició d’estiu, comença avui, fins el 13 de setembre.