Celebrem l’orgull LGTBI+

La Biblioteca Santa Oliva s’uneix a la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+ del proper diumenge 28 de juny, oferint-vos tot un seguit de recursos relacionats amb aquesta jornada.

La Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha elaborat un especial tant per a grans com per a petits. A Dia Internacional de l’Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBIQ+) podreu trobar llibres, pel·lícules, contes,… A més d’altres recursos destacats, així com autors de referència i guies de lectura elaborades per diferents biblioteques especialitzades.

A més, podeu recuperar la conferència virtual Commemhora 1920×2020 al mirall: LGTBi i ciència-ficció, a càrrec de la divulgadora i docent Vanessa Àlvarez, que es va emetre dijous al canal de la Xarxa de Biblioteques.

Per tractar la diversitat en l’orientació sexual i la diversitat de gènere en família Cúrcuma Cooperativa i la Regidoria de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Olesa ens ofereixen el conte “Tres amb Tango”, basat en l’àlbum de Justin Richarson i Peter Parnell “Amb la Tango són tres”. El podeu gaudir i compartir en família des de diumenge!

A més, també des de Cúrcuma i la Regidoria de Gènere, Feminismes i LGTBIQ+ de l’Ajuntament d’Olesa ens ofereixen un seguit de recomanacions per fer-ho a través dels llibres. Alguns els pots trobar a la biblioteca:

Ens agradem, de JuanolO.

Juul, de Gregie de Maeyer.

Explica-m’ho, de Katharina von der Gathen.

El drac Zog, de Julia Donaldson.

Cuando las niñas vuelan alto, de Raquel Díaz Reguera.

No m’agrada el futbol, d’Andoni Egaña.

Vet aquí dues vegades… La rateta que escombrava l’escaleta, de Belén Gaudes.

La caputxeta vermella, de Roberto Innocenti.

Tránsito, de Ian Bermúdez.

Amb la Tango són tres, de Justin Richarson.

Rínxols d’ós, de Stéphane Servant.