Recursos de la Setmana

La 3a Setmana de la Lectura d’Olesa ha estat totalment virtual, així és que, avui que s’acaba, us podem recollir tot el que ha donat de sí. Durant aquests dies us hem facilitat cinc guies amb lectures i algun audiovisual que podeu trobar a l’eBiblio i gaudir sense moure-us de casa. També tot un seguit de frases i il·lustracions inspiradores, les recomanacions lectores d’esportistes d’Olesa i més enllà, a més d’una hora del conte musical que podeu recuperar i veure amb els més menuts.

Si voleu descobrir les guies de lectura, feu clic als enllaços de les imatges:

 

Pel que fa als vídeos “Llegir ens fa estar en forma!”, realitzats entre els departaments d’Educació i Esports de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat, amb la biblioteca Santa Oliva, podeu veure’ls tots a través del nostre canal YouTube. Hi trobareu el Ricky Rubio, Aïda Pérez Moncho, Laura Ester, Xavi Pi, Enric Lobo i Gemma Cases.

Per als menuts de la casa també hi ha hagut propostes, i una de les que podeu continuar gaudint quan vulgueu és l’hora del conte a càrrec del músic Eduard Costa. La trobareu al canal de vídeo de l’Instagram de la biblioteca, feu clic a la imatge:

I per acabar, la galeria d’il·lustracions i frases motivadores en la lectura. Gaudiu dels llibres!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.