Montserrat des de casa

Expo MontserratEl grup “Parcs i biblioteques… naturalment – Montserrat” (Sant Vicenç de Castellet, El Bruc, Vacarisses, Esparreguera, Olesa, Collbató, Abrera i Martorell) teníem programades activitats per fomentar el coneixement i el respecte per la muntanya de Montserrat i el seu entorn. La situació de pandèmia provocada pel COVID-19 ha impedit la realització d’aquestes activitats. La pandèmia ens ha obligat a mirar-nos la muntanya de lluny. Els usuaris i usuàries de les nostres biblioteques han fet fotografies de com veuen Montserrat des de casa seva. Aquí en teniu una petita mostra.

Hem rebut tantes fotografies que hem hagut de fer-ne una selecció. La resta de fotografies es poden veure a les exposicions pròpies de cada municipi. Moltes gràcies a totes les càmeres fotogràfiques que aquests dies ens ajudareu a no enyorar tant les passejades, les olors, els sorolls… de la muntanya. Esperem poder-nos retrobar aviat i mirar-nos els nostres pobles des de dalt.

Trobeu les exposicions a l’enllaç següent: Fotografies fetes des de les finestres i balcons de les cases del Montserratí.