Ha arribat el dia!

cartell st jordi inicialJa és Sant Jordi!! Una diada una mica diferent al que estem acostumades i al que ens agradaria, però és una jornada per celebrar. Des de la biblioteca us desitgem un feliç Sant Jordi i us animem a que participeu i gaudiu del que us hem preparat amb molta il·lusió!

cartell joc st jordi

Per començar, jugarem una mica. Busqueu a les nostres xarxes socials (facebook, twitter i instagram) la promoció de “Juguem amb les inicials” i deixeu el vostre resultat als comentaris. Només heu de pensar en un autor o autora, en una obra literària i una il·lustradora o il·lustrador que comparteixi inicial amb la del vostre cognom, Vinga, feu treballar el cap!!

Al migdia ens tornem a trobar per gaudir d’una hora del conte súper especial! L’il·lustrador James Mayhew i el Toto ens expliquen la llegenda de Sant Jordi, però de manera molt completa: dibuixant la història mentre l’expliquen en anglès i en castellà. Una sessió especialment dedicada per a Olesa de Montserrat. Podeu veure-la a partir de les 12:00 hores.

També us volem recomanar els vídeos dels olesans dins el programa “El Baix Llobregat escriu…” que s’ha impulsat aquest Sant Jordi per algunes biblioteques de la comarca. En el nostre cas hi han participat Pepa Fraile i Joan Soler. Aquests els podeu veure en qualsevol moment.

 


Gaudiu molt de la diada de Sant Jordi amb aquestes o altres propostes que podeu trobar a les xarxes! Un bon exemple és l’especial Sant Jordi que trobareu a la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.