Llegir té premi

Llegir te premiAvui torna una nova edició del concurs de lectura per a nois i noies d’entre 8 i 16 anys. Estan en joc iPads, smartwatches, lots de llibres… Només cal inscriure’s al portal Llegir té premi i començar a acumular punts llegint!

Els participants podeu tria entre més de 600 lectures disponibles en català, castellà o anglès. Tots els títols seleccionats es troben disponibles en suport digital a l’eBiblio, el servei de préstec digital de les biblioteques públiques de Catalunya. Així és que encara que les biblioteques físiques encara estiguin tancades podeu participar al concurs sense problemes.

El Llegir té premi utilitza la plataforma Legiland, així és que els nois i noies de les escoles i instituts olesans ja estan acostumats a la dinàmica. Els participants responen una sèrie de preguntes sobre el que han llegit. Amb els encerts, aconsegueixen punts que els permeten pujar de nivell, desbloquejar peces de l’avatar, guanyar medalles digitals i pujar en els rànquings per obtar a més premis.

El concurs té dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Hi ha premis per a cadascuna de les categories i també per a la participació per equips que els lectors podeu formar. Us hi animeu? El Llegir té premi comença avui, fins el 21 de juny.

[No saps com funciona l’eBiblio? No tens carnet de biblioteca pública? Troba la informació que necessites a: Com funciona l’eBiblio?]