Com funciona l’eBiblio?

El darrer dimecres de cada mes resolem a la biblioteca els dubtes que teniu sobre la biblioteca de llibres digitals eBiblio, així és que avui intentarem fer-ho en línia. De ben segur que aquests dies heu vist a les xarxes un munt d’indicacions sobre aquest recurs: només cal que us identifiqueu amb el número de carnet de la biblioteca i el vostre PIN, que si no heu canviat mai és la data de naixement (en format: ddmmaaaa).

Número carnet

Però què passa si no teniu carnet de la biblioteca o fa tant de temps que no l’utilitzeu que es va donar de baixa? Mentre les biblioteques resten tancades com a mesura de prevenció davant el coronavirus existeix l’opció d’aconseguir un codi d’identificació temporal. Només cal que ompliu el formulari de sol·licitud del carnet per rebre al correu electrònic el codi i el PIN. Podeu utilitzar l’eBiblio, l’eFilm i accedir al vostre usuari des de la Biblioteca Virtual o el catàleg Aladí.

Si és el primer cop que utilitzeu l’eBiblio, potser voleu veure com fer els primers passos amb aquest vídeo explicatiu que han editat des de l’Escola Nova de Cervelló:

Davant l’augment d’un 500 % en el nombre de visites el dos primers dies de confinament i el creixement de préstec de llibres electrònics un 150 % només durant els dies 13 i 14 de març, el Departament de Cultura de la Generalitat ha pres algunes mesures. Per tal de donar resposta al creixement de la demanda ha aprovat la contractació immediata de més títols i llicències d’ús per un valor de 120.000 euros i s’ha augmentat el nombre de documents prestables per persona i dia.

Si teniu qualsevol dubte relacionat amb l’eBiblio o bé algun aspecte de la biblioteca, mentre s’allargui el tancament podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic b.olesam.so@diba.cat

 

Hi ha un comentari

Els comentaris estan tancats.