Ens enyorem!

Dia 10 de confinament. Les noies de la biblioteca ens enyorem de les prestatgeries plenes de llibres, de les aventures que amaguen… enyorem el soroll de la porta cada vegada que s’obre i es tanca. I us trobem a faltar a vosaltres i les vostres històries!

Han passat 10 dies des del tancament de la biblioteca. Nosaltres seguim treballant des de les nostres cases, preparant accions futures, fent llistes de llibres que volem per la biblioteca, preparant Clubs de Lectura…. i sobretot, llegint molt!

I com que imaginem que vosaltres també teniu “mono de biblio” us oferim algunes coses que podeu fer i que segur que us faran recordar la nostra/vostra biblioteca.

  • Plataforma de llibres electrònics de la Xarxa de Biblioteques
  • eFilm, la plataforma d’accés lliure i gratuït a cinema amb el carnet de les biblioteques
  • Contes explicats a la xarxa. Els podeu trobar sota el hastagh #contesconfinats
  • La companyia de teatre Vivim del cuentu explica cada dia un conte a través del seu canal de YouTube
  • … i sota el hastagh #yomequedoleyendoencasa podem trobar les iniciatives de diferents editorials, com Blakie Books, Radon House, Roca Editorial, Anagrama… que han posat una bona colla de novel·les a disposició de tothom qui ho vulgui de manera gratuïta.
  • l’editorial Karras diu “Si en casa te has de quedar nuestros cómics puedes pillar”. Són cómics per a joves i adults i han deixat a 0 euros tot el seu catàleg.
  • Pintar-pintar, una editorial petita dedicada a l’àlbum il·lustrat per a nens i nenes, també s’ha posat d’acord amb els seus autors per alliberar alguns títols. I animen als petits de casa a fer-los arribar els seus dibuixos.
  • Dolmen Editorial ofereix cada dia un dels còmics del seu catàleg. Cal utilitzar un codi per accedir a l’oferta, que com no podia ser d’una altra manera, és “yomequedoencasa”

A més de tot això i de moltes altres coses, diversos artistes fan concerts en directe a través de les xarxes socials: Joan Dausà, Ramon Miravet, La Pegatina, Rosa López… També podeu anar de concerts a través festival en streming Carentena Fest

I des de la biblioteca… LA INCÒGNITA DEL MIGDIA!

Cada dia penjarem una imatge, i a veure si descobriu a quina història pertany!
Visca la lectura i visca les biblioteques públiques!