Torna la realitat augmentada

Logo submerllibresDurant les properes dues setmanes reactivem els Submerllibres a la biblioteca! Aquests dies podeu veure la biblioteca amb uns altres ulls, concretament a través de dispositius mòbils que us permetran jugar dins les històries de Romeu i Julieta, Frankenstein i La volta al món en 80 dies.

Submerllibres és una activitat amb realitat augmentada que vam estrenar durant la Setmana de la Ciència de 2018 i que és un joc de pistes que s’han d’anar descobrint per tota la biblioteca amb un dispositiu mòbil. Hi podeu participar adults sols o en parelles i nois i noies a partir de 12 anys acompanyats.

Una de les coses més significatives d’aquest projecte i que el fan especial és la col·laboració de moltes persones. El Centre de Visió per Computador ens va facilitar el programa informàtic per dissenyar cada aventura i l’aplicació mòbil; dues companyies de teatre professional ens han cedit els drets d’exhibició de les seves representacions, de Frankenstein, Zazurca, i de La volta al món en 80 dies, Veus-veus; i dos directors de cinema olesans, juntament amb tres actors locals, ens van fer els vídeos per a Romeu i Julieta.

Si t’ho vas perdre l’any passat, aquest cop no t’ho pots deixar passar! Per assegurar-vos lloc, truqueu per reservar hora, pot ser en qualsevol moment que la bibliteca sigui oberta al públic. Submergiu-vos!