Propostes extra de març

auca MontserratPer aquesta setmana s’han afegit algunes activitats a l’agenda que no estaven previstes a principi de mes, a les que us convidem que participeu, evidentment!

Per als nens i nenes, un parell de propostes: d’una banda, celebrem el Dia de la Poesia amb les auques que vosaltres creeu sobre Montserrat, i de l’altra, una hora del conte especial pel Dia Mundial de l’Aigua. Pel que fa a la primera activitat, la biblioteca d’Olesa forma part del nou grup de treball de biblioteques del Parc Natural de Montserrat, per això convoquem a tots els nens i nenes de primària a venir a la biblioteca la tarda del dijous 21 de març i dibuixar la seva auca. Les tres millors formaran part d’una exposició itinerant que s’exposarà a tots les biblioteques del grup.

El divendres 22 de març a les 18 hores la companyia Umpalumpa ens portarà Els contes del senyor Riu. El senyor Riu és un conte que vol sensibilitzar els infants sobre la realitat del cicle de l’aigua a través de la història d’un riu, que es presenta com un personatge misteriós que neix a les muntanyes, ens fa gaudir de la remor de l’aigua, ens dibuixa el paisatge, permet la vida dels animals i les plantes i finalment també fa funcionar els molins i les fàbriques i ens proveeix d’aigua per beure. Aquesta sessió és per a nens i nenes a partir de 4 anys i està organitzada pel Departament de Medi Ambient de l’ajuntament d’Olesa de Montserrat.

I també acabarem la setmana amb una cita pels adults, el divendres 22 de març a les 19 hores, podeu participar a la taula rodona sobre El poder dels mitjans de comunicació. La seva capacitat per conformar l’opinió pública. Aquesta trobada anirà a càrrec de  Raül Díaz, Periodista i guionista de TVE; Anna Casado,  periodista i cap de comunicació a l’Ajuntament d’Olesa i David Jobé,  periodista que ha treballat en mitjans com Catalunya Ràdio, la SER i RAC1 i cofundador de www.enoturista.cat L’activitat l’organitza CECSCAT: l’Associació de persones amb discapacitats diverses.

 

Anuncis