Més llibres Legiland

llibres legilandJa tenim a les prestatgeries les noves novel·les i còmics que ha proporcionat la Diputació de Barcelona per a l’impuls de la lectura a través de la plataforma Legiland. Ara tenim més títols i alguns de repetits per tal que tots els alumnes, en la mesura del possible, trobin algun llibre que els agradi per llegir.

La Gerència de Biblioteques i la d’Educació de la Diputació de Barcelona van seleccionar a finals de l’any passat a Olesa de Montserrat per participar en el projecte de foment de la lectura als instituts conjuntament amb la biblioteca Santa Oliva i també amb la col·laboració de la plataforma digital Legiland. Entre d’altres motius es va triar el nostre municipi pel coneixement i experiència que els instituts locals ja tenen amb el Legiland. Els Instituts que participen en el projecte són els dos públics d’Olesa, el Creu de Saba i el Daniel Blanxart.

Des de la Diputació de Barcelona han subvencionat un nombre determinat de llicències per tal que els alumnes accedeixin a la plataforma i també han proporcionat a la biblioteca recursos per reforçar el fons de llibres inclosos a la plataforma.

Aquests ajuts de la Diputació de Barcelona permeten reforçar el Pla Lector Municipal i una de les activitats estrella: el foment de la lectura a tots els centres educatius, especialment a l’alumnat de 6è de primera i 1r de l’ESO. Precisament, el projecte Legiland va ser el punt de partida del Pla Lector Municipal d’Olesa de Montserrat, que es va començar a impulsar el curs passat.

Anuncis