Escalfem per a Subolesa

42085295_10216644855890016_5405186002367021056_nAquest any la celebració del Dia de Subolesa serà encara més sonada que altres anys. De moment ja podeu participar al 5è concurs literari de narració curta en ciència-ficció que convoca l’Arrel Acció Cultural. A més, el proper cap de setmana se celebra a Olesa la 48a Ter-Cat (tertúlia catalana de ciència-ficció) que impulsa de Societat Catalana de Ciència-ficció i fantasia.

A la trobada ja es farà una prèvia de la reedició de la novel·la Retorn al sol, de Josep Maria Francès, història en la que es basen les activitats al voltant del concepte de Subolesa que des de fa cinc anys organitza l’Arrel Acció Cultural i en les que hi col·labora la Biblioteca Santa Oliva. Al novembre tindreu més detalls sobre el llibre i la festa que s’està preparant.

Pel que fa al concurs de relats de ciència-ficció, com que aquest 2018 commemorem el centenari del naixement de Manuel de Pedrolo i una de les seves obres més llegides és El mecanoscrit del segon orígen, es pretén retre homenatge amb la temàtica al vontant de la qual han de girar els treballs participants: els mons postapocalíptics. Teniu temps de presentar les vostres obres fins el 16 d’octubre, o bé en mà a la biblioteca, o bé per correu electrònic a l’adreça relatssubolesa@gmail.com. Podeu consultar les bases completes al següent enllaç:

L’entrega de premis tindrà lloc el dissabte 17 de novembre a la biblioteca. No us ho perdeu!

Anuncis